Over Hanze Projectinrichting

Wij verzorgen project- en interieurinrichting

Onze specialisten

Thimna - ontwerper

Thimna is onze interieurontwerper en luistert naar u als klant, bedenkt vervolgens het concept en ze werkt deze uit met de nieuwste technieken. Kortom: Thimna brengt uw ideeën tot leven.

Jesse - ontwerper

Jesse is onze interieurontwerper en luistert naar u als klant, bedenkt vervolgens het concept en ze werkt deze uit met de nieuwste technieken. Kortom: Jesse brengt uw ideeën tot leven.

Britt - ontwerper

Britt is onze interieurontwerper en luistert naar u als klant, bedenkt vervolgens het concept en ze werkt deze uit met de nieuwste technieken. Kortom: Britt brengt uw ideeën tot leven.

De feiten

Mensen staan centraal Ontwerpen, creëren en inrichten is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op onze medewerkers. Iedere dag werken bij Hanze Project- inrichting vakmensen vol passie om de meest uiteen- lopende projecten te realiseren. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Hanze Projectinrichting tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland
Hanze Projectinrichting is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn het MKB, instellingen en particulieren. Bij Hanze Projectinrichting zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Projectinrichting en techniek is onze business. Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Hanze Projectinrichting is onderdeel van de VDK Groep (met meer dan 55 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.