"WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?"

Werken bij Hanze Projectinrichting

Voordelen van werken bij Hanze Projectinrichting

Top werksfeer

Top werksfeer

De sfeer bij Hanze Projectinrichting is top! Teamuitjes en borrelen na werktijd: daar zijn we altijd voor in. We vormen een goed team, gaan met plezier naar het werk en maken lol met elkaar.

Aansprekende projecten

Aansprekende projecten

We werken veel voor vaste klanten. Dat betekent korte lijnen en persoonlijk contact met klanten. Bij Hanze Projectinrichting werk je zowel voor particuliere klanten als aan grote projecten in de regio Noord Oost Nederland.

Goed materiaal

Goed materiaal

Bedrijfsbus, gereedschap, maar ook een goede computer en de juiste software; wij zorgen voor alle benodigde materialen, zodat jij je werk goed kan doen. Je werkt in de regio: weinig reistijd dus. Soms werken we wat verder weg: alleen voor gave projecten!

Volop ontwikkelmogelijkheden

Volop ontwikkelmogelijkheden

Wil je je blijven ontwikkelen? Bij Hanze Projectinrichting vinden we dat ook belangrijk! Je krijgt volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Dus grijp die kans!

Vacatures bij Hanze Projecteninrichting

Ervaren stoffeerder

Ervaren stoffeerder

Ben jij een ervaren stoffeerder en wil jij graag aan de slag in een bedrijf waar kwaliteit, service en samenwerking centraal staan?

Lees meer
Open sollicitatie

Open sollicitatie

Geen vacature nu, maar wil je graag bij ons werken? Mail je gegevens, dan kunnen wij je makkelijk bereiken als er een vacature beschikbaar is.

Lees meer
Leerwerkplek / stageplaats

Leerwerkplek / stageplaats

Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Op zoek naar een stageplaats?

Lees meer

Werken bij Hanze Projectinrichting?