Wat wij doen

Interieur beïnvloed onbewust ons gevoel. Of het nu gaat om een groot vertrek of juist een kleine ruimte: alles begint bij een goed doordacht concept. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten zijn wij de specialist op het gebied van projectinrichting, interieurstoffering en interieurinrichting. 

Projectinrichting

Projectinrichting

Van kantoren tot zorginstellingen en van horecabedrijven tot verenigingen: voor iedere projectinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Naar aanleiding van uw wensen bedenken wij een mooi en goed concept dat bij uw bedrijf past. 

Interieurstoffering

Interieurstoffering

Om het interieur van elke ruimte compleet te maken speelt de vloer en de raamdecoratie een belangrijke rol. Goede kwaliteit: dat is wat wij leveren. Alle vloeren en stoffen zijn in eindeloos veel kleuren en motieven verkrijgbaar.

Interieurinrichting

Interieurinrichting

Liggen de vloeren er spik en span bij en zijn de wanden fantastisch afgewerkt? Dan kunnen we direct aan de slag met de inrichting van uw interieur. Daarbij zorgen we voor het juiste evenwicht tussen uw wensen en de omgeving.

3D ontwerpen

3D ontwerpen

Een sfeervol interieur ontwerpen begint met behulp van 3D visualisaties. Hierdoor is het mogelijk een goed beeld te krijgen van de potentie van een ruimte. Wij beschikken over een grote database van materialen/textures en 3D objecten.