Vacature: ervaren stoffeerder

Hanze Vloeren is gespecialiseerd in onder andere vloerbedekking en raambekleding. Met circa 5 medewerkers voeren wij uiteenlopende projecten uit bij onder andere particulieren, bedrijfspanden, scholen en zorginstellingen. Door toename van het aantal projecten zijn wij op
zoek naar een ervaren, zelfstandige stoffeerder. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio rondom onze vestiging in Kampen. Daar is ook onze vernieuwde showroom en kantoor gevestigd. Plezier, betrokkenheid, flexibiliteit en heldere, korte lijnen zijn onze belangrijkste kernwaarden.

Functieprofiel
Als stoffeerder ben je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het werk. Van het leggen van vloerbedekkingen, bekleden van trappen tot het inmeten en monteren van raambekleding. Kleine of grote projecten; niets is te gek voor jou.

Je beschikt over de volgende functie eisen:

  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Kampen en omsteken.
  • Minimaal 5-10 jaar werkervaring als stoffeerder.
  • In het bezit van Rijbewijs B.
  • Een afgeronde opleiding als woning- of projectstoffeerder.
  • Je bent nauwkeurig, klantvriendelijk en flexibel.

Wat kunnen wij je bieden?
Je kunt rekenen op een gezellige, informele werksfeer en afwisselende projecten in de regio. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn prima. Je krijgt een bedrijfsauto en alle benodigde kleding, PBM’s en gereedschappen tot je beschikking. Het salaris wordt afgestemd op je kennis en ervaring.

Ben je enthousiast geworden en wil jij ons team komen versterken?
Neem dan contact op met Mischa Reilman door te bellen naar 06 – 39 26 44 23 of te e-mailen naar m.reilman@hanzevloeren.nl.
Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet!